KUVIA JA KUULUMISIA

Leikkipuisto Mustakivi

"WimmaRalli- Duo yhdessä Peppi Pitkätossun kanssa saivat aikaan iloisen tunnelman koko leikkipuiston väelle. Pienet ja isot leikkivät biisien tahtiin ja Peppi leikitti Wimmatusti!"

Herttoniemi Block Fest

"Herttoniemen blockfesteillä sää ei pettänyt. Mahtava meininki jossa bändi sai soittaa aurinkoenergialla! Ihmisiä oli runsaasti ja tällä kertaa saatiin lavalle feattua Kukka ja Elisabeth. Todellinen hyvän mielen keikka."

Santahaminan Päiväkoti

"Lapset olivat todella iloisia ja eloisia, todellista WimmaRallin unelmayleisöä, kuten kaikki lapset. Ensimmäisestä biisistä viimeiseen lapset tanssivat, leikkivät ja jumppasivat musiikin tahtiin. Iso kiitos Santahaminan lapsille ja aikuisille osallistuvasta elämyksestä."

Partiolippukunta Saharan Sissien talvileiri

"Teimme Partiolippukunta Saharan Sissien talvileirille leirinjohtajan pyynnöstä yllätyksen. Yli seitsemästäkymmenestä leiriläisestä muut kuin leirinjohtaja, eivät tienneet tulevasta yllätyksestä. Iltanuotiolta tulevien leiriläisten ilmeet olivatkin huikeat. Leirin Havaiji teeman mukaisesti Juhiksella oli lei kaulassa ja esiinnyimme tuttuun tyyliin - shortseissa. Ensimmäisestä kappaleesta alkaen lapset tanssivat ja lauloivat mukana. Ja partiolaiset osoittivat osaavansa myös HUUTAA!!! Kivaa oli ja meno oli hurjaa, kuten oheisesta videosta voi huomata. "

LASTEN OMAN RADION DISKO

"Lasten oman radion disko järjestettiin Ravintola Kapsäkissä. Saimme soittaa DJ Vilman lämmittämän yleisön edessä hauskan keikan Peppi Pitkätossun kanssa. Kivaa oli ja tekniikka toimi."

MLL Vuosaaren vapputapahtuma 2017

WimmaRalli pääsi esiintymään vappupäivän tapahtumassa. Aurinko paistoi täydeltä terältään ja ensimmäiset kesän lämmöt muutettiin soivaan muotoon. Tapahtumassa esiintyi WimmaRallin lisäksi joukko hienoja taiteilijoita. Ihmisiä oli todella paljon ja tunnelma katossa. Hauskaa oli soittajilla ja järjestäjillä. Lapset olivat keikan alusta loppuun aktiivisesti mukana ja järjestelyt olivat ensiluokkaiset. Kiitos mukavasta keikasta, tavataan pian Vuosaaren alueella!

SKIDIROCK 2017

Pablo ja kumppanit olivat jälleen kirjoittaneet säiden haltijalle - aurinko paistoi ja se näkyi myös lasten ilmeissä. Puitteet olivat hyvät ja soundchekin puutteesta huolimatta päivän ensimmäinen veto toteutui suunnitellusti. WimmaRalli rallasi ja lapset tanssivat. Keikkaa kuuntelemassa oli noin viisisataa nykyistä tai tulevaa WimmaRallin fania. Lapset olivat mukana tunnelmassa ja huikean hienoja haamuääniä sekä haamutanssia nähtiin Kummitusjuhlat biisissä. Kanapolkka oli toinen yleisön suosikki ja Wimmarallin tahdissa nähtiin mahtavia tansseja. Puolen tunnin setti tuntui kuluvan kuin siivillä.

SUOMI 100 JUHLAT

WimmaRalli rallaili syksyn aikana useissa Suomi100- juhlissa. Into ja riemu, jolla Suomen itsenäisyyttä juhlistettiin oli mahtavaa. Saimme osallistua juhliin kolmen päiväkodin ja yhden leikkipuiston mukana. Lisäksi olimme MLL Santahaminan juhlissa, joissa juhlatunnelma oli käsin kosketeltavaa. Lasten tekemät ohjelmat juhlissa olivat todella hienoja ja monipuolisia.

Palautetta WimmaRallin Suomi100 soitoista:
"Tällä viikolla pääsimme nauttimaan WimmaRallin keikasta lasten Suomi100 juhlan kunniaksi. Kiitos bändille hyvästä keikasta, siitä puhuttiin taas monta päivää!" - PK Santahamina
"Kiitos jälleen leikkipuisto ja päiväkoti 💖💖 juhlallinen lipunnosto päiväkodin pihalla ja Wimmarallin pettämättömän huikea konsertti päälle. Lapsia lainaten "ihan parasta ja lipputanko oli korkea" -Vanhemmat
"Hei ja kiitos eilisestä. Tunnelma oli katossa ja kaikki, niin lapset kuin aikuisetkin, todella viihtyivät kanssanne." - Nahkurinpihan PK

WAPPU2018! SUPERKIERTUE

Wappuna 2018 WimmaRalli päätti tempaista koko kevään edestä ja pistää pystyyn kunnon kiertueen. Kahdeksan keikan kiertuetta kasattiin uusista ja tutuista ja toimivista biiseistä oikein supersetti, jolla maailmanvalloitukseen lähdettiin. Juhis kirjoitti pari uutta laulua, jotka ensiesitettiin kiertueella. Matkalla maineeseen ja Ne kanaset soivatkin lähes kaikilla keikoilla.

Vaikka Wapun sää ei ollutkaan paras mahdollinen, silti lämpöä lavalla ja lavan reunalla riitti. Hauskoilla keikoilla saatiin nauttia WimmaRallin lisäksi kanssamme kahden keikan verran vierailleen Prinsessa Elsan seurasta. Vuosaaressa keikalla oli yhtä aikaa Ruisku ja Kalle.

SYKSY 2018

Syksy 2018 on kulunut keikkailun lisäksi nauhoittaessa omia kappaleita muistiin jälkipolville. Keikkailua on jatkettu ja omia kappaleita on kirjoitettu. Vanhojen kappaleiden uusia tunnelmia on haettu sovittamalla kappaleita uuteen muotoon. Syksyllä saatiin myös ensimmäiset WimmaRallin painotuotteet ulos painosta.

Ohessa kuvia syksyn keikoilta. Näillä eväillä jatketaan kohti joulua ja joulunajan soittoja.